Zbornica VZD in Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo skupaj organizirata posvet pod skupnim nazivom

40. POSVET O POKLICNI, PROCESNI IN POŽARNI VARNOSTI

Na posvetu bo predstavljenih 21 prispevkov, ki jih je pripravilo 32 različnih avtorjev. Z veseljem najavljamo, da se bo posveta udeležil tudi mr. Nelson Leite e Sa, ki bo z nami delil svoje mednarodne izkušnje s področja varnosti in zdravja pri delu. V sklopu spremljevalnega programa se bo predstavilo tudi podjetje ZAVAS d.o.o. s svojim asortimajem produktov in podjetje GERMA TRADE d.o.o. s produkti Fire-destroyer.

Celoten program posveta je dosegljiv tukaj.

TERMIN: torek in sreda, 18.-19.06.2024
LOKACIJA: GH Portorož v Portorožu

Posvet je namenjen vsem strokovnim delavcem na področju varnosti in zdravja pri delu.

Program posveta smo pripravili v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu, Ur. l. RS , št. 78/19 in 164/2, in je potrjen s strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Strokovni delavci boste za udeležbo na dvodnevnem posvetu prejeli 20 točk.

KOTIZACIJA za udeležbo znaša 280 € (341,60 € z DDV-jem) in med drugim vključuje prigrizke in napitke med odmori, samopostrežno kosilo prvi in drugi dan ter večerni izlet z ladjico po Piranskem zalivu na katerem bo pripravljena večerja (pijača ob večerji je vključena v ceno).

Za udeležence posveta je hotel pripravil ugodne cene prenočišč v hotelih Riviera in Grand hotel Portorož (oba 4*) ter v hotelu Slovenija (5*). Podatki za namestitev so navedeni na spletni strani posveta v zavihku Lokacija, https://www.posvet-otv.si/lokacija-posveta/. Ob rezervaciji obvezno navedite, da ste udeleženec Posveta o poklicni, procesni in požarni varnosti.

PRIJAVE s podrobnejšimi informacijami glede plačila so na voljo na spletni strani posveta Prijava na Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti .

VLJUDNO VABLJENI!